free statistics Derde Vrije Training F1 Frankrijk Skip to main content

Derde Vrije Training F1 Frankrijk

De redactie 18 juni 2021. Lewis Hamilton zat nog wat verder achter de Red Bull-coureur.


Derde Vrije Training Frankrijk Verstappen Oppermachtig Tegenover Mercedes Gpfans Com

Wij zijn online de grootste F1 community en met de grootste fans kun je dagelijks reageren op al het nieuws over Max Verstappen en Red Bull Racing.

Derde vrije training f1 frankrijk. De eerste vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk zit er op. Max Verstappen heeft met een groot verschil naar Valtteri Bottas de snelste tijd gereden in de derde vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk. Uitslag eerste vrije training VT1 F1 Grand Prix Frankrijk 2021.

Vrijdag 1400 uur derde vrije training. Zo komt er een einde aan de derde vrije training. De redactie 19 juni 2021.

De derde vrije training begint vanmiddag om 1300. In de eerste vrije training was Valtteri Bottas het snelste en in de tweede vrije training was de Fin slechts 0008 seconde langzamer dan Max VerstappenHieronder volgt een samenvatting van het verloop. Verstappen reed een rondetijd van 131300 en bleef met die tijd Valtteri Bottas met maar liefst 0747 seconde voor.

Droog 469 C. Het verslag van VT1 voor de Grand Prix van Frankrijk verteld door Olav Mol hoor je op Grand Prix Radio. Morgen staan de derde vrije training en de kwalificatie gepland en vanzelfsprekend zijn wij weer van de partij met een liveblog.

Valtteri Bottas was de snelste in zijn Mercedes W12 en zijn teamgenoot Lewis Hamilton sloot als tweede aan. Strak gereden en de hoop op het podium groeit. Verstappen eindigt op P1.

Vrije Training F1 Frankrijk Leclerc bovenaan in derde vrije training Vettel crasht. Max Verstappen bleek oppermachtig en wist Valtteri Bottas op ruim zeven tienden achter zich te houden. Tevens hebben we ook een aparte F1-Test kalender.

Tweede vrije oefenresultaten 2021 Franse F1 GP. Zaterdag 19 juni 2021 1142 - Laatste update. October 09 2021 Formula 1 f1 june 17 2021.

3e vrije training van de gp van frankrijk 2021. F1 Live 1200 Derde vrije training GP Frankrijk. S Avonds gaan we heel romantisch een patatje eten bij de friettent in Hotton waarna we nog een kijkje nemen bij het ballonnenfestival.

Uitslag derde vrije training VT3 F1 Grand Prix Frankrijk 2021. Was het verschil naar Valtteri Bottas gisteren nog 0008 seconde in de. Volg de race via ons live verslag.

Live derde vrije training Formule 1 GP Frankrijk 2021. Formula 1 f1 june 17 2021. Betrouwbaar gedetailleerd en altijd up to date.

Drogen 273 C. Nos sport autosport formule 1 za 19 juni 1307. Max Verstappen zette gisteren op het circuit in Bahrein de snelste tijd neer.

De eerste vrij training zit erop Valtteri Bottas was de snelste. 0709 Daarmee ronden we het live verslag van de tweede oefensessie voor de Grand Prix van Frankrijk af. Vrije Training F1 Frankrijk.

Max Verstappen heeft de absoluut snelste tijd geklokt in de derde vrije training voor de GP van Frankrijk. Op de F1-kalender van 2020 staan 22 races die je allemaal kunt vinden in het overzicht zoals wanneer en hoe laat de Grand Prix verreden wordt. Na twee races van verminderde vorm lijkt het er op dat Mercedes de smaak weer te pakken heeft.

Lewis Hamilton sluit de eerste vrije training af als tweede Max Verstappen eindigt als derde. De derde vrije training van de Formule 1 Grand Prix van Frankrijk 2021 gaat van start om 1200. Om 1200 lokale tijd begon de derde vrije training van de Grand Prix van Frankrijk.

Nadat de eerste twee vrije trainingen afgerond zijn staan vandaag de derde training en de kwalificatie op het programma. Kom alles te weten over de grand prix van frankrijk 2021. De dag vliegt voorbij Max eindigt ook in de derde vrije training als vierde en uiteindelijk in de kwalificatie als vijfde.

Derde werd Carlos Sainz. Max verstappen begint de kwalificatie dag in frankrijk sterk. De derde vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk verliep afgezien van een foutje van Nikita Mazepin behoorlijk rustig.

Op vrijdag begint vrije training 1 om 1130 uur en vrije. Check hier het programma met alle tijden van deze formule 1. De nederlander reed ruim de snelste tijd in de derde vrije training 131300.

De snelste tijd tijdens de derde vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk werd gezet door Max Verstappen. Max verstappen staat ver vooraan met bliksemsnelle tijd in de laatste training. Max verstappen heeft in de tweede vrije training voor de grand prix van frankrijk de snelste tijd op de klokken gezet.

Volg de race via ons live verslag. Om 1400 uur is het tijd voor de tweede. Vrije Training F1 Frankrijk.

Formula 1 F1 June 18 2021. Max Verstappen rijdt de Red Bull Racing RB16B Honda op het goede spoor tijdens de training voor de F1 Grand Prix van Frankrijk op Circuit Paul Ricard. Max Verstappen werd derde en Perez vierde.

De Nederlander was ruim zeven tienden sneller dan de man op plaats twee. Uitslag derde vrije training Formule 1 GP Frankrijk 2021. Kortom Mercedes is weer terug al zal Lewis Hamilton ten opzichte van de vrijdag nog wel wat moeten vinden.

Daarmee staat de Red Bull Racing-coureur voor Valtteri Bottas en Carlos Sainz die de top drie afsluiten. Vanaf vrijdag 24 september zijn ook de vrije trainingen en de. Max Verstappen was dan de snelste coureur op de vrijdag Valtteri Bottas was maar 0008 seconde langzamer en dat op een compound harder.

11 m s SE. Verstappen De Muur In Tijdens Derde Vrije Training. Formula 1 f1 june 17 2021.

Verstappen eindigt op P1 Bottas eindigt P2 en Hamilton op P3 op zon negen tienden van Verstappen vandaan. Lees hier het laatste nieuws over Francesco Bagnaia. Max verstappen derde tijdens eerste vrije training in frankrijk.

We would like to show you a description here but the site wont allow us. 19-6-2021 Formule 1 Racingnews365 44. Derde vrije training Frankrijk.

F1 pirelli gran premio del made in italy e dellemilia romagna. Franse F1 Grand Prix. Ziggo sport en ziggo sport select doen om 1500 uur live verslag op tv.

Hartelijk dank voor het lezen en graag tot dan.


Samenvatting Vt3 F1 Gp Frankrijk Verstappen Deelt Mokerslag Uit En Zet Mercedes Op Meer Dan 7 Tienden Gptoday Net


Uitslag Tweede Vrije Training Formule 1 Gp Frankrijk 2021 Racingnews365


Verstappen Snelste In Derde Vrije Training Gp Frankrijk 1limburg Nieuws En Sport Uit Limburg


6xcooeejslztfm


Liveblog De Derde Vrije Training Voor De Grand Prix Van Frankrijk Live Text Motorsport Com


Verstappen Snelste In Derde Vrije Training Gp Frankrijk Rtl Nieuws


Vliegende Verstappen Zet Mercedes Op Grote Achterstand In Derde Training Frankrijk Racingnews365


Live Derde Vrije Training Formule 1 Gp Belgie 2021 Racingnews365


3e Vrije Training Van De Gp Van Frankrijk 2021 Topgear Nederland


Uitslag Derde Vrije Training Formule 1 Gp Frankrijk 2021 Racingnews365


Max Verstappen Verreweg De Snelste Tijdens Laatste Training De Limburger Mobile


Tweede Vrije Training Frankrijk Voorvleugelschade En Snelste Tijd Voor Verstappen Gpfans Com


3e Vrije Training Van De Gp Van Frankrijk 2021 Topgear Nederland


Verstappen Leidt De Dans Op Eerste Dag Gp Van Frankrijk


R39mg1gqtlovnm


Max Verstappen Derde Tijdens Eerste Vrije Training In Frankrijk Autosport Telegraaf Nl


2e Vrije Training Van De Gp Van Frankrijk 2021 Topgear


F1 Tijdschema Hoe Laat Begint De Grand Prix Van Frankrijk


Live Derde Vrije Training Formule 1 Gp Oostenrijk 2021 Racingnews365

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar